tirsdag 4. mai 2021

Jakttrening/Blodspor/Besøk

 Vi arrangerte AK/EK jakttrening på travbanen  torsdag 29 april. Berit var "sjef" og det ble lagt ut fem områder med dirigeringer og markering. Det var 8 ekvipasjer så det tok noe tid. Deltok med Nikki, og hun spikret markeringene, men hun er noe usikker på dirigeringene. Jeg og Vidar trente først med Q og Ailo, og det gikk ganske bra. Dirigering rett fram langs banen gikk så der, men på andre forsøk gikk det bra. Markeringene gikk fint, og Q var kjempeflink! For en utvikling hun har hatt. Det gjelder og ta det med ro og ikke kreve for mye. Må ta med meg det ifb treningen av Arnie...,

Jobbet helgen, men rakk en kort jakttrening etter jobb på søndag på Sæter. Nina la ut et blodspor til Arnie, og det løste han bra, første gang! Han trenger å konsentrere seg.....Ailo og Nikki fikk noen enkle dirigeringer.



 Mandag den 3 dømte jeg kvalikprøve jakt, hadde en pt og en dirigeringstrening på travbanen med Annichen. I dag har jeg og hundene vært og besøkt Lene i Klomveien. Arnie fikk hilse på Celina, som satte han på plass, Celina er 60 kg..... Sami fikk også hilse på henne, og det gikk greit, litt murring bare når de kom for nære hverandre. Så var det Ailo sin tur. Han løp og løp, ingen nærkontakt der, så det gikk fint. han er jo ikke interessert i andre hunder. Neste gang får Nikki hilse på henne.

Og her er hun:


Nå venter to nattvakter, og så er det dugnad på travbanen og lydighetstrening i helgen.



 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar